Huippu-tiimi

Katja ja Mika Jaatinen, kennel Wild Road

Kasvatamme pieniemuotoisesti staffeja.  Kotona meillä asuu 4 staffia. Meidän koirat ovat syöneet Huippu Aktiivia noin 7 kk. Muutokset ovat olleet huikeita. Koiramme ovat aina olleet iloisia, avoimia ja energisia pakkauksia mutta nyt Huippua syödessä luonteen erot näkyvät vieläkin selvemmin, karvan laatu ja lihaksisto ovat huippu kunnossa, jätökset ovat pieniä. Huippu on täyttä tavaraa ja tuoksuukin vielä hyvälle. Koiramme rakastavat sitä. Olemme onnekkaita saadessamme tarjota laumallemme Huippu-ruokaa ja voimme suositella myös muita kokeilemaan.

Täältä pääset tutustumaan meihin https://www.wildroad.fi/

Camilla Backman-Koskinen ja Joonas Koskinen Inkoosta.

Meidän perheeseen kuuluu kahden poikamme lisäksi kahdeksan siperianhuskya. Harrastamme aktiivisesti koiriemme kanssa, pääasiassa valjakkourheilua.

Ensimmäiset kisamme valjakkourheilussa ajoimme vuonna 2020 harrasteluokassa ja sen jälkeen olemme kisannet aktiivisesti 1-6 koiran luokissa.

Koirat ovat osa perhettämme ja haluamme niille vain parasta. Se tarkoittaa myös parasta ruokaa. Kuivaruoan lisäksi tarjoamme koirille joka päivä Huippua. Se on maistunut todella hyvin koko laumalle ja kipot nuollaan joka kerta ihan puhtaaksi. Lisäksi tarjoamme ”Huippu Aktiivi-keittoa” juomaksi sekä ennen treenejä/kisoja että suorituksen jälkeen. Koirat palautuvat hyvin ja ovat valmiina juoksemaan uudestaan. Tavoitteenamme on pärjätä kisoissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti EM- ja MM-tasolla, joten myös siksi olemme valinneet Huippu-ruoan.

Huippu Aktiivi valjakko kilpailemassa

Pekka Niemi ja Elina Erkkilä Sastamalasta.

Harrastamme neljän koiran kanssa valjakkourheilua, näyttelyitä, noseworkia ja rallytokoa. Kasvatamme myös pienimuotoisesti bordercollieita kennel-nimellä Merkityksen.

Koiralaumaamme kuuluu neljä narttua: saksanseisoja Cela 5 v., lintukoiraristeytys Mezcal 2 v. ja bordercolliet Lova 8 v. sekä pentunsa Toive 3 v.

Celan kanssa olemme saavuttaneet valjakkourheilussa koirahiihdon MM-kultaa ja -pronssia sekä valjakkohiihdon yhdistetystä MM-hopeaa. Lisäksi koirapyöräilystä EM-pronssia. Mezcal on saavuttanut koirapyöräilyssä MM-pronssia.

Lova on saavuttanut näyttelyissä kansainvälisen näyttelyvalion CIE -tittelin sekä Suomen ja Baltian muotovalioiden tittelit. Toive on näyttelyissä tullut Viron muotovalioksi ja Liettuan juniorimuotovalioiksi. Valjakkourheilussa Lova on saavuttanut B-koirien PM-hopeaa 2-koiran kärryluokassa ja hiihdossa C-koirien SM-mitaleita. Erityisesti Lova on kilpaillut lisäksi noseworkissa ja rallytokossa.

Ensi kaudelle suurimpana tavoitteena on valjakkourheilussa MM-kisat Norjassa ja syksyllä sulanmaan EM-kisat kotikisoina Jämillä. Ensi kaudella on tarkoitus panostaa kahden koiran luokkiin, niin hiihdossa kuin kärryllä.

Lova ja Toive jatkavat lajeja monipuolisesti kilpaillen valjakkourheilussa, noseworkissa, rallytokossa ja näyttelyissä.

Meidän koirat syövät Huippu Aktiivia kuivaruoan ohella. Huipusta koirat saavat hyvin energiaa treeneihin. Käytetään Huippu Aktiivia juotoissa ja se maistuu erinomaisesti. Aktiivista saa nopeasti energiaa ja se on hyvä lisä paljon energiaa kuluttaville korille.

Susanna ja Erkki Bürkland Orimattilasta

Meillä on ollut kilparekikoiria, 24 vuotta. Olemme arvokisatasolla kautta aikojen parhaiten menestyneet suomalaiset siperianhuskyillä valjakkoajossa. Olemme voittaneet 15 kpl MM- ja EM mitaleita. Kasvatamme siperianhuskyjä kennelnimellä Lumikiisan. Kaikki 19 koiraamme ovat siperianhuskyjä. Kasvatustyömme on palkittu Vuolasvirta-palkinnolla. Kasvatamme pentuja omaan kilpavaljakkoon ja maailman parhaille koiravaljakkoajajlle ympäri maailmaa.

Koiramme elävät 16-17 vuotiaiksi. Meille on tärkeää tarjota koirillemme onnellinen ja stressivapaa elämä. Koiramme saavat olla kaiket päivät vapaana hehtaarin kokoisella aidatulla pihallamme ja viettää aikaa niin paljon sisällä kuin he haluavat.

Yksi tärkeä asia hyvän elämän tarjoamiseen on laadukas ja oikeanlainen ravinto. Koiramme rakastavat Huippua. Silmät loistavat onnesta ruoka-aikaan ja herkkuhetkinä kun tarjolla on Huippua. Teemme paljon töitä kilpailuissa menestymisen eteen ja Huipun avulla koiramme yltävät huippusuorituksiin. Huippu Aktiivi on erinomainen ruoka tuomaan lisäenergiaa aktiivisille koirille. Tarjoamme Huippu Aktiivia juotoissa ennen ja jälkeen treenien ja kilpailujen. Siinä on rasvaa ja proteiinia juuri oikeassa suhteessa. Kun tarjoamme Huippu Aktiivia, sen huomaa koirien suorituskyvyn parantumisena ja nopeampana palautumisena.